***       Водещите вечерни новини       на 21 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 21 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! В Кремъл се страхуват от преврат? Германия предлага на Полша система „Пейтриът“


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 21 ноември   

 

„ Вероятно в Кремъл се опасяват от прелом ", написа медията от Съединени американски щати „ Инсайдър ".

„ Военните са провели учения по какъв начин да реагират при възможен опит за прелом против президента на страната и висшия главнокомандващ Владимир Путин. Маневрите са били ръководени от заместник-началника на Федералната работа за защита (ФСО) военачалник Александър Комов ", написа още „ Инсайдър ".

***

Германия е предложила на Варшава противоракетна система " Пейтриът ", с цел да ѝ помогне да подсигурява сигурността на въздушното си пространство, откакто тази седмица заблудена ракета се разруши на полска територия, покрай границата с Украйна. Това разгласи немската министърка на защитата Кристине Ламбрехт пред вестниците " Райнише пост " и " Генерал анцайгер ".

***

„ Крайно учудващо е, че това изявление провокира сходна непремерена реакция от страна на дипломат Секизкьок. Тя си разрешава да поучава БНР какви събеседници да кани и какви не “.

Асоциацията на европейските публицисти – България стачкува против неприемливо писмо от посланичката на Република Турция в България Айлин Секизкьок до генералния шеф на БНР Милен Митев. Преди дни Секизкьок изпрати писмо до " Драган Цанков " 4, че изявление на водещата от " Хоризонт " Силвия Великова с журналиста Мехмет Юмер съставлява " офанзива към Турция ".

***

***

„ Този меморандум беше необвързващ документ, този документ е преустановен със мощ от 23 юли т.г., когато получихме публично писмо от тогавашния министър на енергетика (бел.ред. Александър Николов) с искане от страна на българското държавно управление този меморандум да бъде преустановен. Потвърдихме, че нямаме повече искания към страната “.

***

„ Надявам се, че през днешния ден по-скоро страстта взе връх. Като дадем оръжие на Украйна, няма да влезем във война, нито Българската войска ще завърши. Цялостната агитация, че ще влезем във война с Русия ще се счупи и ще се види, че за България ще е потребно да даде оръжие на Украйна “. 

***

***

„ Постигнахме доста значима стъпка напред. Постигнахме договореност от 1 януари 2023 година да трансферират цялата си икономическа активност в България, т.е. всички доходи и налози от тяхната активност да бъдат плащани в България, а не както беше до момента - в Холандия или Швейцария “.

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР